pelawat

free counters

Ahad, 2 Januari 2011

pepsicola


pepsicola ni yang mula aku dapat logo tak jelas,kali ke 2 dapat logo kira ok la tapi mulut pecah la pulakkk...ahhh bedal jelah.aku rasa ada yang lagi lama dari ni.apa nama  pepsi ni ye.



 

2 ulasan:

  1. Yang model ni ada 2-3 jenis gak bro.. Yang awal dari model ni iaiti Pepsi no.1 Malaya kau boleh tengok dalam blog jual aku http://putriantiques.blogspot.com
    Kau blog search Pepsi-Cola nanti keluarlah gambar..

    BalasPadam
  2. aku dah tengok dah ,semua botol ada power lah kau cam power rangers.

    BalasPadam