pelawat

free counters

Ahad, 13 Februari 2011

gila botol lama


gila botol lama,keratan akhbar berita minggu ahad 13 feb.2011.dengan adanya berita ni mungkin hobi mengumpul botol tak di pandang rendah lagi .kadang kadang masa tengah cari atau gali botol kat tempat orang lalu lalang  pandangan orang lain macam sikit,mungkin lepas ni tak lagi kot.mungkin ada antara kita pernah kena cam tu.terima kasih kepada pihak wartawan dan media yang membuat liputan masa botologi hi tea tempohari.untuk lebih lanjut boleh lah baca di berita minggu.

7 ulasan:

  1. mana aci gambar BR takda..? nnti bleh suruh wartawan buat review khas tntang peminat2 botol ni. masih ramai silent collectors di luar sana...

    BalasPadam
  2. teringat dulu saya kutip botol dan tukar kepada gula-gula!

    BalasPadam
  3. encik br
    untung duduk di malaysia ni ada kebebasan bersuara.bagi aku colecter baru barang pun tak banyak mana bagi aku no komen..

    iaryylr
    dulu kutip botol tukar ngan gula gula sekarang kutip botol simpan,macam mana ye orang pandang masa tu..

    BalasPadam
  4. glamour la lu bro...besau nampak gambor tu!!! heheheh....tahniah!!

    BalasPadam
  5. buat penuh kan freme je kalau tak penuh nanti jurugambar marah..tumpang glamour otai otai,nak jadi cam diaorang ntah bila

    BalasPadam
  6. Hah! main botol pun bleh masuk suratkhabar tau!! hahahaa! Untung kau sebenarnya bro.. aku berapa lama main botol baru masuk surat khabar! hahaa.. Yang penting, orang akan nampak hobi kita yang best ni bro! Tahniah bro!

    BalasPadam
  7. ya betul tu yang penting orang tau kumpul botol tu salah satu hobi rupanya..

    BalasPadam