pelawat

free counters

Rabu, 26 Januari 2011

husna


botol minuman berkarbonat jenama husna ni selalu aku nampak sekitar tahun 90 an.sekarang ni dah tak pernah nampak lagi.ada pelbagai perisa keluaran syarikat bumiputra.300 ml




hak milik syimaro multitrade (m) sdn bhd.

6 ulasan:

  1. salam..kampeni arwah ayah aku..nice to see the bottle again :)

    - syidiquerossdan@yahoo.com

    BalasPadam
  2. Takde simpan stok lagi ke kalau ada hulurlah

    BalasPadam
  3. xde..pic je yg byk

    BalasPadam
  4. nanti lapang aku scan..insyaAllah..

    lagi satu, just nak share..korang penah dapat collect botol air jenama Murni? diorg bt carbonated soft drinks jgk..syarikat bumiputra..pernah ada kilang kat kuala kangsar..pastu remove ke jengka..skarang diorg dah xrun business rasanya..

    BalasPadam
  5. aku takde simpan botol dia tapi kalau nak tengok air jenama murni boleh kelink berikut http://telecentre.my/PasirMas/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=23&lang=ms .kalau ada gambar kilang dan botol husna boleh lah hantarkan.tentu best sebab dapat dari anak tokey kilang sendiri,atau boleh contac saya di facebook acidwelding

    BalasPadam