pelawat

free counters

Jumaat, 28 Januari 2011

pasti datang



ini bukan tiket bas lama tahun 80 an .tapi tiket baru ,pelik..sejak bila aku kumpul tiket bas.sebenarnya ni tiket bas ke botologi hi tea esok.kalau tak de apa halangan aku pasti hadir,bagi aku yang pertama kali hadir ditengah tengah kolekter otai yang hebat hebat dan dasat ,macam best je.pasti ada kolecter yang suka simpan benda cam ni.

4 ulasan:

  1. bro acid, bangga dgn kesungguhan yg ditunjukkan. insyaallah jumpa di sana..

    BalasPadam
  2. Semangat yang macam ni la yang kita mahu bro! Insyaallah, kita jumpa besok..
    Aku collect jgak tiket, tiket kapal terbang siap pilot sain kat tiket tu! heheh..

    BalasPadam
  3. berjaya juga nko menempah tiket kesana acid.. tanhniah!
    aku sebenarnya dah beli baju coca cola dan mmg cadang nak join .. tapi nasib tak menyebelahi aku.
    mlm ni aku balik KL ambil anak di ERT Setapak tapi terpaksa balik Segamat esok sebab kena kerja malam esok.. lusa dan tulat.
    harap enjoy!

    BalasPadam
  4. pada semua jumpa disana buat jaki selamat menjalankan tugas untuk bangsa dan negara.

    BalasPadam