pelawat

free counters

Rabu, 26 Januari 2011

botologi hi tea


botologi hi tea 3 hari lagi ,tentu semua kolekter dah pek barang barang untuk dibawa ,mesti penuh satu keta bagi aku ,kesana cuma untuk melihat dan berjumpa mereka yang hebat hebat dalam dunia botologi dan barang barang  lama.


orang sibuk kemas barang untuk dibawa aku sibuk buat benda ni.ada kena mengena ke?. memang ada.ni adalah proses awal untuk pembuatan blog mencetak t shirt


dah siap boleh lah print kat t shirt berapa banyak nak print pun boleh.semuanya ni aku buat sendiri .benda ni aku buat untuk kegunaan aku je.



tak kisah lah janji ada logo air soda barulah meriah.

2 ulasan: