pelawat

free counters

Khamis, 20 Januari 2011

kist spot


botol soda yang lebel nya terlalu teruk ni masih lagi bernasib baik sebab masih boleh dilihat jenama nya walau pun samar samar biasalah botol ni dah tertanam berpuluh tahun lamanya.ini adalah botol kistspot gambar 10 biji buah limau berserta tangkai dan 4 helai daun aku agak buah limaulah.mungkin ramai yang ada botol ni kot kalau ada kongsi kongsikan lah .keluaran MALAYAN FOOD PRODUCT LTD. SINGAPORE.


 



1 ulasan:

  1. Botol ni aku pernah dapat, tp dah takde dgn aku skrg.. dah lepas.. Keluaran tahun 60an. Tak silap aku warna label botol ni background kuning dengan lining buah limau dan daun warna merah.. mmg menarik botol ni kalau kondisi cantik, mmg nmpak oldschool! Malayan Food Products ni aku ada lagi satu jenis, kau tengok kat blog aku, kira satu keluarga la Kist Spot kau ni dgn botol aku tu! hehee..

    BalasPadam