pelawat

free counters

Ahad, 21 November 2010

SETELAH BUKA BAJU


BOTOL AIR TEH BUNGA


botol air teh bunga ini berlebelkan kertas.dibuat di kluang johor.kat tempat aku masih banyak air ini dijual,yang menariknya setelah dibuka lebelnya jadilah seperti botol dibawah..



setelah baju dibuka ini lah hasilnya.botol HI- SPOT natural fruit flavour.aku tak tau air ni ada kat pasaran malaysia tak dan tahun bila dipasarkan.dileher botol ada logo CANADA DRY,285ml.dibahagian bawah tertulis BOTTLED UNDER AUTHORITY OF CANADA DRY CORPORATION NEW YORK.NEW YORK TRADEMARK REGISTERED.ada sapa yang tau?.

2 ulasan:

  1. Hi Spot ni di sini diedarkan oleh National Aerated Water P.J dalam era 80an dulu.. Keluaran Canada Dry ni ada mcm2 jenis lg bro.. satu jenama yang menarik!!

    BalasPadam
  2. info yang berguna terima kasih,botol cam ni kalau nak banyak ada.

    BalasPadam