pelawat

free counters

Isnin, 29 November 2010

BOTOL CAMPUR


botol ni aku dapat kat tempat snoker ditempat aku.beli pun tak mahal sebiji 30 sen,kira bolehlah.balik rumah aku tengok ada botol pepsi 4 model ,botol coke ,miranda,fn,hi spot canada dry,pepsi thailand.aku tengok ada banyak lagi stok kat sana .ada masa ada cukup peruntukan aku nak sapu bersih semua yang ada.sementara stok masih ada.ambik waktu malam aku ingat tong kayu tu tong fn ,balik aku belek belek rupanya tong magnolia.pun bolehlah bukan ada lagi pun sekarang .

3 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Waah!! tahniah lagi! bukan senang nak dapat tong kayu sekarang ni bro!! Botol-botol kaca ni pun dah semakin pupus. Kalau jumpa tu sebat je semua! asalkan ada logo air soda! hehehee..

    BalasPadam